Delta

Ennakko 2.0

Alpha

Prime

Onko sinulla kipua niskassa, hartioissa, käsivarsissa tai ranteessa?

Ergonominen hiiri, joka auttaa erinomaisella ergonomialla.

Yhä useammat ihmiset viettävät koko päivänsä näytön edessä työskennellen. Liikumme liian vähän ja istumme liian paljon staattisissa asennoissa, joihin meitä ei ole rakennettu. Monilla on ongelmia käsivarren, hartian ja niskakivun kanssa.

Mousetrapperilla on tehtävä: Kenenkään ei pitäisi joutua kärsimään huonosta työasennosta. Yhdessä voimme taistella kipua vastaan ​​– koe Mousetrapper.

Miksi Mousetrapper?

Mousetrapper on hiirivaihtoehto, joka estää hiiren varren ja muut ongelmat, joita voi syntyä perinteisen tietokonehiiren kanssa työskentelemisestä. Mousetrapperin keskitetty sijoitus näppäimistön eteen tarjoaa hyvän ergonomisen työasennon kädet lähellä vartaloa ja kädet lähellä näppäimistöä.

Tämän ansiosta voit sekä ehkäistä että usein lievittää rasitusvammoja, joita voi syntyä oman hartioiden leveyden ulkopuolella työskennellessä – mitä teet tavallisella tietokoneen hiirellä. Siksi sinun ei enää tarvitse kurkottaa pöydällä olevaa hiirtä. Leveä ja pehmeä rannetuki tarjoaa samanaikaisesti tukea ja helpotusta niskaan, hartioihin, käsivarsiin ja ranteeseen.

Ilman Mousetrapperia

Mousetrapperin kanssa

Vedä

Tuotteet

Delta

Deltan leveässä, ainutlaatuisessa hiilikuituohjauspalkissa on pehmeä rakenne, joka auttaa sinua työskentelemään tarkasti ja tehokkaasti. 4000 dpi:n resoluutio tekee vierittämisestä, napsauttamisesta ja zoomauksesta helppoa, mikä antaa sinulle poikkeuksellisen tarkan tunteen työskennellessäsi. Kuusi ohjelmoitavaa painiketta antavat sinulle vapauden luoda luovia pikakuvakkeita, jotka helpottavat työtä. Painikkeiden toimintoja on helppo muuttaa MT Keys -näppäimillä. Deltassa on USB-keskitin muiden laitteiden lataamista ja liittämistä varten.

Advance 2.0

Advance 2.0 on myydyin hiiriohjaimemme, ja se on saatavissa kahdessa tyylikkäässä korostusvärissä – valkoinen ja koralli. Advance 2.0 ehkäisee ja lievittää rasitusvammoja, kuten hiirikättä, ja muita ongelmia, joita perinteistä hiirtä käytettäessä voi ilmetä. Kuusi ohjelmoitavaa painiketta mahdollistaa hiiriohjaimen muokkaamisen juuri sellaiseksi kuin haluat. MT Keys -sovelluksemme avulla voit luoda ohjelma- ja käyttäjäkohtaisia profiileja, muokata painikkeiden toimintoja ja paljon muuta. Esiintaitettavan näppäimistöalustan ansiosta sopii niin superohuiden kuin perinteisten näppäimistöjen kanssa käytettäväksi.

Prime

Kaikki mitä haluat Mousetrapperilta ja vähän enemmän. Kahdeksan ohjelmoitavan painikkeen ansiosta sinulla on huomattavasti enemmän mahdollisuuksia saada Mousetrapper juuri sellaisena kuin haluat. Primen kanssa sinulla on mahdollisuus työskennellä langattomasti Bluetoothin kautta – voit tietysti halutessasi käyttää mukana tulevaa USB-C-kaapelia yhteyden muodostamiseen. Lataa sovelluksemme MT Keys, niin voit helposti muuttaa kaikkien painikkeiden toimintoja, lisätä vakiotekstejä, käyttäjäprofiileja ja paljon muuta. MT Keys on saatavilla sekä Macille että PC:lle.

Lite

Mousetrapperin käyttäjäystävällisin hiiri koskaan! Lite on Mousetrapper-tuotteiden perustuote ja se on sovitettu vakiokokoiselle näppäimistölle. Se on tarkoitettu niille, jotka eivät tarvitse muuta kuin hiiren kakkospainikkeen napsautusta ja vierittämistä sekä Mousetrapperin ainutlaatuisen ohjauslevyn napsautustoimintoa. Lite sisältää myös pehmeät, lieventävät rannetuet, joita on saatavana titaaninharmaana tai punaisena.