Arvioinnista toteutukseen ja opastukseen

Työtilojen kokonaisvaltainen parannusprojekti

Tavoitteenamme on varmistaa, että jokainen projekti on onnistunut ja ergonomisten ratkaisujen mukaanottaminen tuo pitkäaikaisia hyötyjä asiakkaille.

Projektit eivät ole meille ainoastaan toteutuksia. Yhdistämme projekteissa moniammatillisen tietotaitomme ja kokemuksemme. Tavoitteena on luoda työympäristöjä, jotka eivät ainoastaan näytä hyvältä vaan edistävät terveyttä. Jokainen projekti on ainutlaatuinen ja yhteistyöllä saadaan räätälöityä työtilat optimaaliseksi.

Palveluihimme kuuluvat:

1. Suunnittelu

Tarpeiden arviointi

Tehdään alkukartoitus mikä proketin tavoite on. Tarjoamme räätälöidyt ratkaisut sekä kotitoimistoille että pääkonttoreille.

Ratkaisuehdotukset

Innovatiiviset, asiakaskohtaiset kaluste- ja ergonomiaratkaisut, joita muokataan tarpeen mukaan.

Aikataulutus ja budjetointi

Tehokas suunnittelu huomioiden budjetti, projektin aikataulu ja laajuus sekä logistiikan ja asennuksen näkökulmat.

2. Kattava toteutus

Logistiikan hallinta

Kaikki logistiset järjestelyt hoidetaan sujuvasti ja tehokkaasti.

Asiantunteva asennuspalvelu

Ammattitaitoinen asennuspalvelu sekä kotitoimistoissa että pääkonttoreissa.

Laadunvalvonta

High quality implementation and continuous quality monitoring. Our products are designed for professional use and guarantee longevity.

3. Jatkuva tuki

Käyttöönottokoulutus

Kattava koulutus henkilöstölle uusien ratkaisujen oikeaoppiseen käyttöön.

Seuranta ja palaute

Säännöllinen seuranta ja palaute varmistavat pitkäaikaisen tyytyväisyyden ja tehokkuuden.

Jatkuvat päivitykset ja tuki

Jatkuvan tuen ja päivitysten tarjoaminen projektin valmistuttua.

Ota Yhteyttä

Miten voimme auttaa?

Kiinnostaako sinua kuulla lisää ergonomisista ratkaisuistamme tai haluatko keskustella tarkemmin siitä, miten voimme auttaa yritystäsi? Täytä alla oleva yhteydenottolomake, ja tiimimme ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.
Olipa kyseessä kysely tuotteistamme, palveluistamme tai tarve löytää räätälöityä palvelua, asiantuntijamme ovat valmiina vastaamaan kysymyksiisi ja tarpeisiisi.
Päämäärämme on auttaa luomaan terveellisempiä ja tuottavampia työympäristöjä. Hyvinvoivat työntekijät ovat työnantajan tärkeintä valuuttaa. Me ErgoFinlandilla voimme olla yhteistyössä tällä matkalla. Älä siis mieti vaan ota yhteyttä meihin.

Miksi valita meidät?

ErgoFinlandilla on vankka moniammatillinen tiimi ja vuosien kokemus alalta. Vahvuuksiamme ovat innovaatiot, monipuoliset ratkaisut ja tekninen asiantuntemus työtilojen suunnittelussa. Projektimme eivät pääty asennukseen. Tarjoamme tukea ja opastusta ja olemme sitoutuneet konsultoimaan työtilojen jatkuvaa parantamista. Jokainen projekti on matka, jonka teemme yhdessä alusta loppuun. Tavoitteenamme on olla luotettava ja pitkäaikainen kumppani.

Meillä on vuosikymmenten kokemus parempien työympäristöjen ja tilojen luomisesta. Ymmärrämme ergonomian merkityksen perinteisissä toimistoympäristöissä, etätyössä ja muissa työympäristöissä. Kattava palvelumme, joustavuus ja sitoutuminen asiakastyytyväisyyteen varmistavat, että jokainen projekti tuottaa optimaalisen tuloksen, mikä parantaa työympäristöjen ergonomiaa ja tehokkuutta.