Opastus ja tuotetuki – tukea ergonomiaosaamiseen

Haluamme taata, että meiltä toimitettujen tuotteiden käyttö on ergonomista ja ratkaisut toimivia. Opastamme tuotteiden kartoituksessa, valinnassa ja käyttöönotossa paikan päällä sekä etänä.

Haluamme myös pitää yhteistyökumppanimme ja asiakkaamme ajan tasalla tuotekehityksessä ja uusissa innovaatioissa. Opastamme ja konsultoimme sovitusti joko työntekijää henkilökohtaisesti tai koko työyhteisöä kerralla.

Ergonomiatarpeet ja -vaatimukset muuttuvat koko ajan, joten kokonaisvaltainen työhyvinvointi vaatii jatkuvaa ajanhermolla olemista ja uuden oppimista. Toteutamme erilaisia tietoiskuja ja webinaareja ergonomiaan ja työnhyvinvointiin liittyen. Räätälöimme myös yrityskohtaisia koulutuksia erilaisiin tarpeisiin. Lisäksi tuotamme erialisia ergonomiaoppaita helpottamaan ratkaisujen löytymisessä. Oppaat soveltuvat sekä työterveyden että yritysten työhyvinvoinnista vastaavien ammattikäyttöön.

Oli kyseessä isompi tai pienempi projekti ergonomiaratkaisujen saralla, asiantuntijamme auttavat aina!

Kattavat ja yksilölliset opastukset

Ergonominen ohjaus

Opastus kattaa perusohjeet ergonomisiin työasentoihin ja työvälineiden käyttöön. Asiantuntijamme ohjaavat ja konsultoivat joko paikan päällä, showroomissamme tai etänä.

Räätälöidyt tietopaketit

Räätälöimme asiakkaamme ja yhteistyökumppaniemme tarpeisiin sopivat tietopaketit. Paketit voidaan toteuttaa sähköisessä tai paperisessa muodossa. Toteutamme myös luentomuotoisia ergonomiatietoiskuja erilaisiin tarpeisiin livenä tai etänä.

Webinaarit ja verkkomateriaali

Järjestämme erilaisia työhyvinvointiwebinaareja ja hyödynnämme näissä myös
yhteistyöverkostoamme. Tarjoamme verkkosivuillamme erilaisia materiaaleja ja
oppaita veloituksetta, joten tiedonsaanti on helppoa ja nopeaa.

Tuemme ja opastamme ergonomiaratkaisuissa

Voit valita sopivat palvelut tarpeisiisi:
1. Henkilökohtainen opastus ja tuotetuki
2. Kokonaisvaltainen opastus koko organisaatiolle
3. Tiedotus uusista innovaatioista ja tuotekehityksestä
4. Tietoiskut, webinaarit ja tuoteoppaat
5. Seuranta ja palautteen kerääminen toteutetuista ratkaisuista
6. Tuotetuki ja käyttöopastus

Miksi valita ErgoFinland?

Valitsemalla ErgoFinlandin varmistat laadukkaan ja toimivan ergonomiapalvelun organisaatiollesi. Toteutamme kanssasi niin pienet kuin isot ergonomiaprojektit asiatuntevasti ja joustavasti. Voit valita palveluistamme juuri teille sopivan kokonaisuuden, tai voit asiantuntijamme opastuksella etsiä nopeasti hyvän ratkaisun pienempään tarpeeseen.

Tarvitsin nopeasti avun hiirikäsivaivaan ja sain toimivan ratkaisun ErgoFinlandilta vaivattomasti heidän asiantuntijansa avulla.
Organisaatiomme työpisteuudistus rakentui kustannustehokkaasti toimivaksi ErgoFinlandin asiantuntijan tekemän kartoituksen ja tuotetuen avulla.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko tietää lisää palveluistamme?

Täytä alla oleva lomake, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Olipa kyseessä kysymys, tarjouspyyntö tai yksinkertainen tiedustelu, asiantuntijamme ovat valmiita auttamaan ja vastaamaan tarpeisiisi.

Puh: +46 (0) 73 399 93 99
S-posti: info(a)ergofinland.fi

Älä epäröi, ota askel kohti parempaa työergonomiaa ja työntekijöiden hyvinvointia jo tänään!