Istuinsuoja

TEHOKAS TERVEYDELLE JA HELPPO KÄYTTÖ!

Seat Guard -mikrotaukot ovat uusi terveysinnovaatio, joka estää liiallista istumista. Seat Guard on teknisesti älykäs laite, joka liitetään Interstuhlin istuintyynyyn. Tämä luo täydellisen yhdistelmän terveelliseen istumiseen millä tahansa pinnalla. Aseta laite tyynyn istuinpäällisen taskuun. Tyynyssä on liukumaton pohja, mikä lisää istuimen mukavuutta. Ympäristöystävällinen, laadukas istuintyyny voidaan pestä koneessa 30°C:ssa

On todistettu tosiasia, että tänään istumme enemmän kuin koskaan. Monet tutkimukset osoittavat, että on suositeltavaa erota istumasta 30 minuutin välein. Vain rytmisoimalla voit välttää terveydelle haitallisen istumisen. Seat Guard -laitetta ei tarvitse ohjelmoida tai asentaa erikseen, joten se on käyttäjäystävällinen kaikille ja kaiken ikäisille.

Laite on esiasetettu värisemään, kun olet istunut yhtäjaksoisesti 30 minuuttia. Seat Guard -laite varmistaa myös, että pysyt poissa istumasta vähintään 2 minuuttia. Keskeyttämällä istumasi vähintään kahdeksi minuutiksi 30 minuutin välein saavutat merkittäviä terveyshyötyjä. Istu alas ja kun tunnet tärinän, nouse seisomaan ja pidä tauko.

- Ei häiritsevää melua
- Sisältää micro-USB-kaapelin latausta varten
- Pitkä latausväli
- Ladattava vain kerran kahdessa kuukaudessa (älä käytä latauksen aikana)

Seat Guard microbreak on suomalainen innovaatio, valmistettu Suomessa. Interstuhl on saksalainen korkealaatuisten toimistotuolien ja kokoushuonekalusteiden valmistaja.