Tarpeen analysointi:

Kartoitus- ja Suunnittelupalvelumme

Hyvin suunniteltu ja toteutettu työtila tuo hyvinvointia, luo viihtyvyyttä ja nostaa työtehoa. ErgoFinland tarjoaa räätälöityjä kartoitus- ja suunnittelupalveluita yritysten yksilölliset tarpeet huomioon ottaen. Etsimme sopivat ergonomiset ratkaisut työtiloihin joustavasti ja kustannustehokkaasti.

Työtilan ja tarpeen kartoitus

Asiantuntijamme kartoittavat työtilat kattavasti ja kartoitus on veloitukseton. Kartoitus voidaan toteuttaa paikan päällä tai etänä tarpeen mukaan. Vaihtoehtoisesti tarvekartoitus voidaan toteuttaa Helsingin showroomissamme tai tuoteratkaisu voidaan tilata koekäyttöön. Kartoitustarve ja sen laajuus sovitaan yhdessä asiakkaan kanssa.

Räätälöidyt tuoteratkaisut

Asiantuntijamme tuottavat yksilöllisiä ergonomiaratkaisuja erilaisiin työtiloihin. Ratkaisut perustuvat kattavaan työtila- ja tarvekartoitukseemme. Muokkaamme jo olemassa olevia tiloja toimivammiksi tai toteutamme täysin uudet toimitilaratkaisut työympäristön ergonomiavaatimusten mukaisesti. Oma tuotekehitys ja laaja yhteistyöverkosto tukee meitä sopivien ratkaisujen löytämisessä. Valttinamme on nopeus, laadukkuus ja asiantuntijuus.

Asiakaslähtöinen palvelu

Teemme tiivistä yhteistyötä asiakkaiden ja työterveyshuollon kanssa. Tämä mahdollistaa ergonomisten ratkaisujen toteuttamisen linjassa jokaisen yrityksen työterveys- ja työturvallisuusstrategian kanssa. Palvelemme jokaisen asiakkaan huolellisesti yksilölliset tarpeet huomioiden ja opastamme prosessin kaikissa vaiheissa suunnittelusta toteutukseen.

Lopputulos

Ammattitaitoisella kartoituksella ja suunnittelulla saadaan hyvin toteutettu ergonominen työtila, joka tuo hyvinvointia ja luo viihtyvyyttä. Toimiva työpiste tuo säästöjä sairaskuluissa ja motivoi työntekijää tehokkaampaan työskentelyyn.

ErgoFinlandin asiantuntijat toteuttavat kanssasi laadukkaasti ja nopeasti toimivat ergonomiaratkaisut. Ota askel kohti parempaa työviihtyvyyttä, ja ota yhteyttä asiantuntijaamme.

Etäopastus

Joskus työpisteen kartoitus, tuotevalinta tai tuoteopastus saattaa vaatia asiantuntija-apua. ErgoFinland tarjoaa kätevää etäopastusta yrityksille ja työntekijöille. Etäopastus on nopea tapa saada tarvittavaa neuvontaa ja tukea asiantuntijoiltamme.

Palvelumme on helposti saatavilla: ajanvaraus onnistuu verkkosivujemme kautta, sähköpostitse tai soittamalla suoraan asiantuntijallemme. Palvelu on vaivatonta, tehokasta ja asiakaslähtöistä.

”Etäopastus on erinomainen vaihtoehto yrityksille, jotka haluavat nopeasti ja kustannustehokkaasti parantaa työntekijöidensä ergonomiaa.”

Tämä palvelu on erityisen arvokasta nykyisessä hektisessä ja muuttuvassa työelämässä, jossa työpistejärjestelyt ja työpisteen sijainti vaihtelevat. Tarjoamme käytännöllisiä ratkaisuja, jotka parantavat sekä työtehoa että työhyvinvointia.

Ota Yhteyttä

Haluatko tietää lisää palveluistamme tai keskustella tarkemmin siitä, miten voimme auttaa yritystäsi ergonomian parantamisessa? Täytä alla oleva yhteydenottolomake, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Olipa kyseessä kysymys, tarjouspyyntö tai yksinkertainen tiedustelu, asiantuntijamme ovat valmiita auttamaan ja vastaamaan tarpeisiinne.

Puh: (09) 759 7330
S-posti: info(a)ergofinland.fi

Älä epäröi, ota askel kohti parempaa työergonomiaa ja työntekijöiden hyvinvointia jo tänään!

Usein kysytyt kysymykset