Aeris

Aeris on saksalainen perheyritys, joka tunnetaan laadukkaista, tyylikkäistä liikkuvuutta lisäävistä istuinratkaisuista. Aerisin päämääränä on pitää kehomme jatkuvassa liikkeessä. Tuotteet ja ratkaisut mahdollistavat liikkumisen juuri siellä, missä sitä vähiten odottaa, mutta eniten tarvitaan – istuen. Aeris tuo salaisen ainesosan aktiivisempaan, terveellisempään ja onnellisempaan elämään.

Aeris Swopper

Aeris Swopper on klassikko työtuolien joukossa. Suunnittelunsa lisäksi siinä on aito Aeris 3D -tekniikka. Tämä mahdollistaa liikkeet kaikkiin kolmeen suuntaan: eteenpäin, sivuttain ja jopa pystysuunnassa. Tuolin ainutlaatuinen kyky liikkua ylös ja alas, niin kutsuttu pystysuora pomppiminen tai "pomppiminen", stimuloi selkärangan luonnollista puristusta kävellessä tai juostessa. Istuminen tällä tavalla pitää selän lihakset ja nikamien väliset levyt ravittuina.

Aeris 3Dee

Aeris 3Dee mahdollistaa liikkeen kaikissa kolmessa ulottuvuudessa - sivuttain, eteenpäin, taaksepäin ja pystysuunnassa. Mukava, puolikorkea selkänoja yksilöllisesti säädettävällä ristiseläntuella on ihanteellinen paremman asennon saavuttamiseen. 3Dee helpottaa rajoittamatonta liikkumista, rohkaisee hengittämään syvään, parantaa verenkiertoa ja kiihdyttää aineenvaihduntaa. Koska tuolin sarana on niin lähellä lattiaa, ylävartalo voi liikkua kaikkiin suuntiin, kun taas selkä pysyy luonnollisesti suorana myös eteenpäin nojaten. Se mahdollistaa joustavan sivuttaisliikkeen, laajentaa ulottuvuutta ja varmistaa optimaalisen istuma-asennon työtasoon nähden pitäen lihakset, nikamavälilevyt, jänteet ja nivelet hyvässä kunnossa.

Aeris Numo

Useita muotoilupalkintoja (IF Award, Iconic Awards, Reddot Award, German Design Award) voittanut Aeris Numo -tuoli mukautuu jokaiseen istujaan. Se seuraa kehon liikkeitä, kallistaen kevyesti eteenpäin ja taaksepäin, tukemalla liikettä tuolilla. Numon avulla et istu paikallasi, vaan pysyt kevyessä liikkeessä koko ajan. Tuoli on saatavana myös ergonomisella istuintyynyllä istuimen värisenä tai silmiinpistävän kontrastivärisenä. Istuintyyny ei ole vain värikäs design-tuoliin, vaan se myös optimoi istuma-asennon kuperan muotonsa ansiosta. Liukumaton pinnoite estää tyynyä liukumasta istuimella.

Aeris Oyo

Olipa kyseessä vierailijatuoli toimistoihin ja kokoustiloihin tai keinutuoliksi kotiin. Tyylikkäällä muotoilullaan ja satulaistuimellaan Aeris Oyo leikkaa hienon muodon kaikkialle. Se tarjoaa täysin uuden istumakonseptin ja vakuuttaa paitsi toiminnallisesti myös ergonomisesti. Tämä moderni keinutuoli pitää kaikki liikkeessä ja kannustaa eri istuma-asentoihin - eteen, sivulle tai taaksepäin. Kaarevan kuoren muodon ja integroidun selkänojan ansiosta Oyo kutsuu sinut viipymään mukavasti. Kokoa suosikki Oyo kahdesta eri kehysväristä ja värikkäistä kangaspäällisistä.

Aeris Muvman

Mikään muu seisomatuki ei tarjoa niin monipuolista korkeudensäätöä kuin Muvman. Riippumatta henkilön pituudesta ja työtason korkeudesta, sekä istuma- että seisoma-asennot voidaan säätää yksilöllisesti. Kevyen rakenteensa ansiosta tuoli on helppo siirtää paikasta toiseen mukavan kantokahvan ansiosta. Aeris Muvman on patentoitu suunnittelun ja toiminnallisuuden innovaatio: vankka pohja, joustava nivel, eteenpäin kallistuva kaasujousi ja älykäs istuintyyny. Tukeva pohjalevy on varustettu liukumattomalla kumilla, joka tarjoaa varman otteen tuolilla liikkuessa – ja suojaa myös lattiaa.

MUVMAN INDUSTRY
Muvman Industry on suunniteltu käytettäväksi tuotanto-, kokoonpano- ja laboratoriotiloissa. Kestävä materiaali ja helppo puhdistaa. Kestää useimpia kemikaaleja ja desinfiointiaineita.

Aeris Muvmat

Kovalla lattialla seisominen on myös raskasta työtä kehollesi. Jotta seisominen olisi mukavaa, Aeris on kehittänyt työpöytämaton Muvmat. Muvmatissa on kaksi kerrosta, joista alempi kerros on valettua solupolypropeenia, joka luo metsämäisen kujan jalan alle. Yläkerros on polyuretaania, joka pehmentää mattoa menettämättä maton ainutlaatuista vaikutusta. Tämä matto sopii erinomaisesti säädettäviin työpisteisiin ja muihin paikkoihin, joissa seisot pitkiä aikoja. Muvmatin 3D-rakenne aktivoi jalkapohjien refleksialueita, rentouttaa lihaksia ja pitää kehon liikkeessä, aivan kuin kävelisit metsäpolulla.

Aeris Swoppster

Swoppster on ergonominen lasten työtuoli, joka on suunniteltu erityisesti esikoulu- ja alakouluikäisten lasten tarpeisiin - toimintaan ja hauskanpitoon. Sen korkeus on säädettävissä lapsille 15 kg - 50 kg, maksimikorkeus 160 cm. Joustavan rakenteensa ansiosta Aeris Swoppster edistää selkärangan liikkuvuutta. Tuolin liikkeet ylös ja alas muistuttavat luonnollista kävelyä tai juoksua. Tämä vahvistaa selkää ja lihaksia. Tuolin liikesuunnat edistävät fyysistä ja henkistä kehitystä, sillä liikkeen on osoitettu lisäävän keskittymiskykyä ja parantavan oppimista. Tämä ergonominen lasten työtuoli mahdollistaa terveellisen ja aktiivisen istumisen jo pienestä pitäen.