Asiakastarina

Insplan Oy

Energia- ja tietoliikenneinfran asiantuntija

Toimistotilat

Asiakkaamme Insplan Oy laajensi toimintaansa viime vuonna, jonka myötä myös toimistotilat ovat vaihtuneet osassa toimipisteissä. Insplanin toimipaikat sijaitsevat kahdeksassa eri kaupungissa ja ne ovat Porvoo, Espoo, Turku, Tampere, Joensuu, Jyväskylä, Seinäjoki ja Rovaniemi. Me olimme mukana uudistamassa Porvoon ja Espoon toimipisteitä. Henkilöstön hyvinvointi on hyvin tärkeää Insplanille ja tämän takia he valitsivat ErgoFinlandin suunnittelemaan ja toteuttamaan ergonomiset työpisteet toimistoilleen.

Ergonomisten työpisteiden lisäksi suunnittelimme ja toteutimme isomman neuvotteluhuoneen Insplanin Espoon toimipisteeseen. Neuvottelutilaisuudet voivat venyä pitkiksi, ja joskus tiloissa saatetaan viettää jopa koko päivä. Tämän takia Insplan halusi panostaa myös neuvottelutilojen ergonomiaan.

Ennen

Jälkeen

Vedä
Kaikki toiveemme otettiin huomioon hienosti ja jokaiseen tarpeeseen saimme erinomaiset ergonomiset työpisteet. Tämän lisäksi kalusteiden asennus kuului palveluun, mikä oli myös huippu juttu!

Talouspäällikkö Philip Ahlgren.

Olemme erittäin tyytyväisiä työpisteisiimme ja siihen, että kaikki sujui niin vaivattomasti. Keskustelimme ensin oman tiimin kanssa, minkälaisia toiveita ja tarpeita jokaisella on, koskien omaa työpistettä. Sen lisäksi mietimme, mitkä työpisteet ovat avoinna kaikille, eli muunnettavuus niissä tulisi ottaa erityisesti huomioon.

Jokainen työpiste suunnitellaan ja toteutetaan harkitusti, jotta työntekijän ergonomia on paras mahdollinen. Jokainen työntekijä on yksilö, mikä tarkoittaa sitä, että työpisteet suunnitellaan ja toteutetaan yksilön tarpeiden ja toiveiden mukaan. Näin teimme myös Insplanin kohdalla. Teimme laajan kartoituksen työntekijöiden ergonomisten työpisteiden tarpeista ja toiveista, toimistotilat ja puitteet huomioon ottaen. Kun kartoitus oli tehty, suunnittelimme ErgoFinlandin asiantuntijoiden kanssa yksilölliset ergonomiset työpisteet jokaiselle työntekijälle.

ErgoFinlandille on tärkeää, että voimme palvella asiakasta kokonaisvaltaisesti. Tämä tarkoittaa sitä, että asiakkaamme saa keskittyä rauhassa omaan liiketoimintaansa ja me hoidamme ergonomiset työpisteet kuntoon avaimet käteen -periaatteella. Insplanin työntekijät saivat keskittyä omaan työhönsä ja me toimitimme sekä asensimme työpisteet jokaiselle työntekijälle.

Haluatko olla seuraava menestystarinamme?

Ota yhteyttä