Tuotevalikoima ja koekäyttö

Meidän laajasta tuotevalikoimastamme löytyy ratkaisuja kaikenlaisiin tiloihin ja työympäristöihin. Asiantuntijamme auttavat teitä tuotteiden käytössä ja valinnassa, varmistaen, että saatte juuri teidän tilanteeseenne sopivan ratkaisun.

Toimistokalusteet

Toimistokalusteet ovat olennainen osa työympäristön viihtyisyyttä. Laadukkaat, ergonomiset ja miellyttävät kalusteet ovat avainasemassa työntekijöiden hyvinvoinnille ja viihtyvyydelle, mikä puolestaan heijastuu myönteisesti liiketoiminnan tuloksiin. Erityisen tärkeää toimistotyössä on, että tilat ja kalusteet mahdollistavat työskentelyn eri asennoissa ja mahdollistavat liikkumisen työn lomassa. Istumisen ja seisomisen välillä vaihtelu lisää aktiivisuutta ja auttaa välttämään liiallista paikallaan oloa.

Säädettävät työpöydät tarjoavat helpon tavan vaihdella työasentoja samassa työpisteessä. Sähkösäädettävissä pöydissä on myös malleja, joissa on ajastustoiminto, joka mahdollistaa istuma- ja seisoma-asentojen vaihtelun suunnitellusti työpäivän aikana. Tämä edistää työntekijän hyvinvointia ja tukee terveellistä liikunnallista aktiivisuutta työpaikalla.

Äänieristesermit antavat näkösuojaa, eristävät ääntä ja luovat työrauhaa työpisteillä. Lisäksi ne vaikuttavat koko huoneen akustiikkaan. Sermivalikoimassa löytyy lattiasermejä, pöytäsermejä sekä pöydän ympärille asetettavia sähköisesti korkeussäädettäviä sermejä. Sermit ovat erittäin monikäyttöisiä sillä ne ovat helposti siirrettäviä ja tarjoavat erilaisia asetusvaihtoehtoja. Sermiratkaisut vaimentavat tehokkaasti häiritseviä ääniä, parantavat työrauhaa ja yksityisyyttä. Lisäksi niillä voidaan jakaa työtilaa esimerkiksi avokonttoreissa parantaen työympäristön viihtyisyyttä.

Toimistokaappien ja säilytysratkaisujen avulla voidaan pitää työympäristö ja työpisteet järjestyksessä ja siistinä. Tämä auttaa pitämään työpisteen yleisilmeen rauhallisena ja työhön keskittyminen sujuu paremmmin, kun ylimääräiset esineet ja tarvikkeet saadaan piilotettua kaappeihin.

Seisomatyö

Seisominen on aktiivisempaa kuin istuminen, mutta on tärkeää huomioida miten seistään ja kuinka kauan. Pitkään jalkojen päällä oleminen samassa asennossa rasittaa alaraajoja ja selkää. Seisomatyön rasitusta voidaan keventää seisomatyötä keventävillä ergonomisilla ratkaisuilla. Seisomatyön tuotteet edistävät aktiivista työskentelyä ja vähentävät seisomisen aiheuttamaa rasitusta.

Istumatyö

Istumatyö on usein passiivista, joten istumista on hyvää tauottaa. On tärkeää käyttää istumatyössä hyvää työtuolia, joka tukee käyttäjän kehoa optimaalisesti. Aktiivisuutta istumatyöhön voidaan lisätä säädettävillä työtuoleilla, aktiivituoleilla ja satulatuoleilla. Istumatyössä asentoa on syytä vaihdella vaikka käytössä olisi ergonominen työtuoli. Ergonomiset työtuolit tukevat kehoa oikein, mahdollistavat liikettä, ehkäisevät tuki- ja liikuntaelinsairauksia ja parantavat keskittymistä sekä työtehoa.

Säädettävät työpöydät

Säädettävillä työpöydillä saadaan vaihtelevuutta työasentoihin. Töitä
voidaan tehdä seisoma-asennossa, istuen tai puoliseisovassa asennossa.
Säädettäviä työpöytiä on sähköisesti säädettäviä, kaasujousella säädettäviä tai
pöydän päälle laitettavia säädettäviä työtasoja. Valittavana on myös
sähkösäätöisiä runkoja, joihin voidaan hyödyntää jo olemassa olevaa pöytälevyä
tai asettaa uuden pöytälevyn. 

Sermit ja laatikostot

Sermit ja laatikostot tarjoavat erinomaisia ratkaisuja työtilojen organisointiin, siisteyteen ja yksityisyyden parantamiseen. Samalla ne edistävät työpaikan ergonomiaa ja työtilojen tehokkuutta.

Työvälineet

Toimistolla työntekijän työvälineisiin kuuluvat useimmiten kannettava tietokone, erillinen näyttö, hiiri, näppäimistö, valaisin ja mahdolliset tuet kuten esimerkiksi rannetuki tai kyynärtuki. Jokaisella on omat mieltymyksensä millaisia työvälineitä on käytössä, jotta työ olisi mahdollisimman sujuvaa. Vaihtoehtoja on monipuolisesti tarjolla. Työvälineillä on iso merkitys, jotta työnteko kuormittaa sopivasti, sujuvoitetaan työtä ja voidaan ennaltaehäistä rasitusvammoja. Tarjoamme laajan valikoiman vaihtoehtoja, jotka vastaavat erilaisiin tarpeisiin ja mieltymyksiin.

Työasentoa voi parantaa ja tukea erilaisten tukien avulla. Valikoimastamme löytyy rannetukia, kyynärtukia, jalkatukia ja selkätukia. Tukien avulla voidaan helpottaa tai välttää jo olemassa olevia kiputiloja tai ennaltaehkäistä rasitusvammojen syntymistä.

Työasentoa voidaan parantaa ja tukea erilaisilla tuilla. Valikoimastamme löytyy rannetuet, kyynärtuet, jalkatuet ja selkätuet. Tukien avulla voidaan lievittää tai välttää olemassa olevia kiputiloja ja ehkäistä toistuvien rasitusvammojen syntymistä.

Hiiret

Hiiri on päätetyössä tärkeässä osassa. Valikoimassamme on laaja valikoima ergonomisia hiiriä. Ne ovat suunniteltu vähentämään olkapään, käsivarren ja ranteen ja rasitusta, Ergonominen hiiri tukee yläraajojen nivelet luonnolliseen asentoon. Tavoitteena ergonomiselle hiirelle on, että voidaan välttää niska-hartiaseudun kuormitusta ja hiirikäden rasitusvammoja ja kipua.

Näppäimistöt

Ergonomisesti suunnitellut näppäimistöt on tarkoitettu ehkäisemään rasitusvammoja ja vähentämään toistuvan rasituksen vaikutuksia. Näppäimistö on keskeinen osa tietokoneella työskentelyä ja on ensisijaisen tärkeää, että se on juuri sopiva käyttäjälle ja soveltuu hänen työtehtäviin.

Tuet

Ergonomiset tuet antavat tarvittavaa lisätukea ja mukavuutta työpisteeseen. Niiden tavoitteena on parantaa työasentoa ja vähentää päivittäistä rasitusta.

Valaistus

Riittämätön valaistus voi aiheuttaa väsymystä ja päänsärkyä. Näönkäytön ergonomian kannalta valaistuksella on iso merkitys työpisteellä. Usein yleisavalaistus ei ole riittävä antamaan tarvittavaa valoa. Työpistevalaisimet vähentävät silmien rasitusta, ehkäisevät päänsärkyä ja parantavat keskittymistä. Valaistuksella on iso merkitys työssä jaksamiseen. Valikoimastamme löytyy laajasti työpistevalaisimia erilaisiin tarpeisiin.

Tarvikkeet

Oheistarvikkeisiin kuuluvat mm. tietoturvasuojat, näytönvarret ja erilaiset telineet ja lisävarusteet.

Tietoturvasuojan eli sivultakatsomissuojan ansiosta voit tehdä rauhallisin mielin töitä myös paikoissa, missä olet ihmisten ympäröimänä. Tietoturvasuoja on näytölle helposti asetettava kalvo, jonka ansiosta muut ympärilläsi eivät pysty näkemään näytölläsi olevaa sisältöä. Tietoturvasuojia löytyy monessa eri koossa, myös kosketusnäytöille.

Näytönvarsilla, konseptitelineillä ja muiden telineiden avulla on mahdollista parantaa ergonomiaa ja saada ylläpidettyä työpisteen järjestystä.

Kannettavalla tietokoneella työskentely on yleistä ja paikkariippumatonta. Ergonomian huomioiminen on erityisen tärkeää läppärillä työskennellessä. Kannetavan telineet auttavat ja mahdollistavat ergonomisen työskentelyn läppärityössä. Tällöin on muistettava, että on oltava erillinen näppäimistö ja hiiri käytössä kokonaisvaltaisen hyvän työasennon takaamiseksi.

Näyttövarsilla ja muiden tukitelineiden avulla on mahdollista toteuttaa ergonomian kannalta yksilöllisiä työpisteitä tukemaan työasentoa.
Läppärillä työskentely on hyvin yleistä ja näin ollen pitää muistaa ergonomia myös läppärillä työskennellessä.Läppärijalustat auttavat ja mahdollistavat ergonomisen työskentelyn myös läppärillä!
Monet työskentelevät avotoimistoissa ja siellä etenkin tulisi hygienia ottaa huomioon. Meidän valikoimassamme on laajasti erilaisia puhdistus ja hygienia tuotteita erityisesti toimistotiloihin.

Tietoturvasuojat

Tietoturvasuoja on pöytänäyttöihin tai kannettaviin tietokoneisiin asennettava lisäkalvo, joka suojaa näyttöjä pölyltä ja naarmuuntumiselta. Lisäksi suojissa on tärkeä ominaisuus; suodatin, joka pimentää näytön täysin, kun katselukulma sivulta ylittää 60 astetta. Vähentää myös näytön sinistä valoa vähintään 35 %.

Näytönvarret ja telineet

Näytönvarret parantavat näönkäytön ergonomiaa mahdollistamalla optimaalisen katselukulman. Samalla niska-hartiaseutu saadaan luonnolliseen asentoon, kun näyttö saadaan oikealle korkeudelle. Lisäksi ne vapauttavat pöytätilaa,
Kannettavan telineet tekevät mobiilista työskentelystä ergonomisempaa. Ne mahdollistavat työasennon vaihtelun ja parantaa työskentelyergonomiaa, kun läppärillä työskennellään eri paikoissa.

Linnanherrankuja 16 00950 Helsinki

Showroom

Tervetuloa showroomiimme, jossa pääset kokeilemaan ja tutustumaan laajaan valikoimaan kalusteita ja ergonomiatuotteita käytännössä.

Tuotteiden kokeilu ja testaaminen:
Esillä on laaja kattaus ergonomiatuotteita ja kalusteita. Meillä pääset konkreettisesti kokeilemaan erilaisia vaihtoehtoja.

Asiantunteva neuvonta ja opastus:

Asiantuntijamme ovat paikalla auttamassa löytämään juuri tarpeisiisi sopivat ratkaisut. Hyödynnä mahdollisuus keskustella ergonomian asiantuntijoiden kanssa ja saada henkilökohtaista palvelua.

Lämpimästi tervetulleita tutustumaan. Kannattaa etukäteen sopia ajankohta asiantuntijamme kanssa joko sähköpostilla tai puhelimitse.

Varaa vierailu

Tilaa ilmainen koekäyttö

14 päivää

Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden 14 päivän koekäytölle yritysasiakkaille. Voitte varata koekäytön suoraan verkkosivuiltamme tai ottamalla yhteyttä asiantuntijaamme. Ennen koekäyttöä voitte keskustella asiantuntijamme kanssa oikeasta tuotevalinnasta ja tarvittaessa räätälöidä koekäyttöajan pidemmäksi projektin tai työntekijän tarpeen mukaan.

Tilaa tästä
Koekäytön avulla voit testata tuotteita omassa työympäristössäsi ennen ostopäätöstä. Tämä varmistaa, että valittu ratkaisu sopii täsmälleen tarpeisiisi.

Soita meille

(09) 759 7330

Lähetä meille sähköpostia

myynti@ergofinland.fi

Verkkokauppa

shop.ergofinland.fi

Showroom

Linnanherrankuja 16 00950 Helsinki