Uudista työtilasi huipputasolle ErgoFinlandin avulla

Tartu tilaisuuteen ja ainutlaatuiseen mahdollisuuteeen muuttaa toimistotilasi moderniksi ja viihtyisäksi työntekijöiden hyvinvoinnin näyteikkunaksi. ErgoFinland kutsuu sinut osaksi valikoitua joukkoa referenssiasiakkaitamme. Asiakkaamme eivät ole samasta puusta veistettyjä, siksi meillä on kattavat ja monipuoliset ratkaisut joskaisen yksilölliseen tarpeeseen. Räätälöimme jokaiselle juuri oikeat ratkaisut yhteistyössä asiakkaan toiveita ja tarpeita kunnioittaen.

Miksi kannattaa liittyä referenssiasiakkaaksemme?

Uudista ainutlaatuisilla ratkaisuillamme

Ergonomiset kalusteemme ja työtilaratkaisumme ovat suunnittelun ja laadun ytimessä. Oli kyseessä pieni toimistotila tai suurempi kokonaisuus, löydämme toimivat ratkaisut, jotka myös miellyttävät silmää.

Asiantunteva kumppani

Monipuoliset ratkaisumme eivät pelkästään lisää työviihtyvyyttä vaan ne tukevat myös henkilöstön työhyvinvointia ja työkykyä. Ergonomiset ratkaisumme ovat vuosikymmenten saatoissa valikoituneet ja valikoimassamme on laadukkaita brändejä, joita edustamme. Oikeanlaiset kalusteet ja ratkaisut optimoivat tuottavuutta ja työtyytyväisyyttä.

Ole edelläkävijä työhyvinvoinnissa

Erotu yrityksenä, joka on sitoutunut työntekijöiden hyvinvoinnin optimointiin. Työmarkkinoilla hyvinvoivat työntekijät ja työympäristön viihtyvyys ovat kilpailuvaltti ja parantavat yrityksesi imagoa.

Miksi ErgoFinlandin referenssiasiakkuus kannattaa?

1. Laaja valikoima ratkaisuja ja palveluja
Saat yksinoikeudella etuja tuotteistamme ja palveluistamme ja räätälöimme ratkaisut yksilöllisen tarpeen mukaan.

2. Ilmainen työtilojen valokuvaus
Saat ammattivalokuvaajan ottamat kuvat uudistetusta työtilastasi, joka toimii tukenasi markkinoinnissa ja yrityksesi imagon kohottamisessa.

3. Saat näkyvyyttä alustoillamme
Saat arvokasta näkyvyyttä verkkosivustollamme ja sosiaalisen median alustoillamme, olemalla esimerkkinä työtilojen parantamisessa.

4. Saat ennakkoopääsyn uutuuksiin
Nauti ensikäden pääsystä uusimpiin tuotteisiimme, pitäen työtilasi kehityksen eturintamassa.

5. Saat virallisen tunnuksen
Ansaitse sertifikaatti sitoutumisestasi houkuttelevan ja optimaalisen työympäristön luomiseen, nostattaen samalla brändisi imagoa haluttuna työnantajana.

Valmiina muutokseen ja inspiroitumaan?

Matkasi referenssiasiakkaaksi alkaa tästä. Täytä alla oleva yhteydenottolomake ilmaistaksesi kiinnostuksesi. Tiimimme ottaa sinuun yhteyttä keskustellakseen, kuinka voimme yhdessä toteuttaa visiosi ja optimoimaan sopivat tuotteet ja ratkaisut.

Lue asiakastarina:

Insplan Oy

Asiakkaamme Insplan Oy laajensi toimintaansa viime vuonna, jonka myötä myös toimistotilat ovat vaihtuneet osassa toimipisteissä. Insplanin toimipaikat sijaitsevat kahdeksassa eri kaupungissa ja ne ovat Porvoo, Espoo, Turku, Tampere, Joensuu, Jyväskylä, Seinäjoki ja Rovaniemi. Me olimme mukana uudistamassa Porvoon ja Espoon toimipisteitä. Henkilöstön hyvinvointi on hyvin tärkeää Insplanille ja tämän takia he valitsivat ErgoFinlandin suunnittelemaan ja toteuttamaan ergonomiset työpisteet toimistoilleen.

Lue lisää